II. fejezet - Túlélő készlet

Ebben a fejezetben foglaltuk össze az induláskor előforduló leggyakoribb kérdéseket és a válaszokat, azzal a céllal, hogy az első lépéseket megkönnyítsük.

Az itt tárgyalt témákat nem a teljesség igényével mutatjuk be. A kézikönyv további részeiben még részletesen visszatérünk rájuk. Most az a cél, hogy a legfontosabb programrészek és a program általános kezelésének alapjait megismerjék és elsajátítják. Ez utóbbi más programrészeknél is felhasználható lesz, tekintve, hogy az Ariadne egységes kezelőfelületet biztosít a különböző feladatokhoz.

Ahogy a bevezetőben is tettük, itt is ajánljuk figyelmébe az általános kezelésről szóló kézikönyvet, amely teljes mélységében tárgyalja a program kezelés olyan technikáit, amelyek a program minden moduljában is azonos.

II.1. Hogy kaphatok segítséget?

Igyekeztünk a program kezelőfelületét egységesre és könnyen érthetőre kialakítani és itt, illetve magában a programban dokumentálni. Előfordulhat azonban olyan eset, amikor valamire nem találja, vagy nem elég gyorsan találja a megoldást.

Ilyenkor bátran vegye igénybe támogató szolgáltatásunkat. Elérhetők vagyunk az alábbi módokon:

E-mailben:

Telefonon: +36 20 944 5311

Skype: ariadnehu